Onze merken

Zoals u mag verwachten, hebben wij een flink aantal van de beste fietsmerken in onze collectie. We zijn dealer van:

Wij doen ons best om een diverse collectie in onze showroom te tonen, zo ook nu. Helaas zorgen de huidige ‘leveruitdagingen’ ervoor dat niet al onze bestelde fietsen getoond kunnen worden. Uiteraard verwachten wij dat dit (later) in 2021 weer op het niveau komt wat u van ons mag verwachten. Tot die tijd hebben wij nog altijd genoeg prachtige fietsen om aan u te laten zien. Daarnaast bent u welkom om de collectie van onze merken te bespreken en samen te kijken welk merk en welk type het beste bij u past.

Onderdelen

Voor het opbouwen van losse framesets hebben wij de top materialen van Shimano, Campagnolo en SRAM in onze vitrines. Deze vindt u samen met de BBB en Pro Spare Parts op onze onderdelenwand.

Accessoires

Voor een goede zit leveren we zadels van Selle Royal, San Marco, Selle Italia en BBB. Fabrikanten ontwikkelen steeds nieuwe producten die de sport ten goede komen. Aangezien wij zelf actief zijn in de wielersport is het er ons aan gelegen dat we u de nieuwste en beste materialen en producten kunnen leveren nadat wij deze zelf in de praktijk getest hebben.

Mist u iets in ons assortiment? Vraag het gerust aan ons, wij leveren graag maatwerk.
Ga naar onze webshop om onze producten van topmerken online te bestellen.