Alpe d’ HuZes 2019

Jarenlang ondersteund Het2Wielerhuis enthousiaste fietser met vele verschillende goede doelen. Of het nu om een advies gaat, een aanpassing aan de fiets of een donatie, vaak kunnen wij wel iets betekenen. Dit jaar wordt het roer echter iets omgegooid: Het2Wielerhuis neemt met het gehele team zelf deel aan een sportief en goed doel, namelijk Alpe d’ HuZes 2019! Een grote uitdaging op verschillende vlakken, met als doel een zo groot mogelijk bedrag mee te nemen naar Frankrijk.

Aanleiding

Het woord ‘kanker’ is een kil en hard woord. Zeg het maar eens hardop! Dit alleen al geeft vaak kippenvel of tranen in iemands ogen. Helaas horen we te vaak om ons heen dat vrienden of familieleden ons verlaten door deze ziekte. Wij zijn niet wetenschappelijk opgeleid om deze ziekte persoonlijk te bestrijden, maar door onze deelname aan de Alpe d’HuZes hopen wij een mooi bedrag beschikbaar te stellen voor die extra stappen in de strijd tegen kanker.

Team Het2Wielerhuis & Vrienden hadden wij onszelf ook kunnen noemen. Afgelopen zomer raakten wij met Het2Wielerhuis in gesprek met Barend van de Scheur die graag met zijn dochter richting Frankrijk wilde gaan voor dit mooie evenement. Voordat we het doorhadden werd de beslissing genomen om de deuren begin juni 2019 een paar dagen te sluiten en was een nieuw Barnevelds team geboren. Wat startte als een initiatief voor vader Barend en dochter Nadine groeide snel uit tot een team van in totaal 18 deelnemers en daarnaast nog een aantal enthousiaste begeleiders en supporters. Onwijs trots zijn wij dat deze 18 deelnemers, samen met al onze andere helpende handen, het goede doel gaan combineren met deze sportieve prestatie.

Steun

Uiteraard kunnen wij uw steun goed gebruiken! Door verschillende acties zullen wij ons uiterste best doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Alpe d’ HuZes, partner van KWF Kankerbestrijding. Doneren kan sowieso via een van onze teampagina’s (Team1 & Team2), maar u kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan een van onze acties. Beschikt u over Facebook? Volg ons dan voor het laatste nieuws via AlpedHuZesTeamH2W, uiteraard zullen wij u ook via deze pagina zo goed mogelijk voorzien van nieuwe informatie.

Lopende team acties

Vanaf 20-22 december 2018 – Uitleveren eerste gedeelte wijnactie in samenwerking met Wijnwinkel Barneveld. Deze wijnactie loopt door tot en met mei 2019 en is te bestellen via DEZE link.

Vanaf 2 mei 2019 tot en met 25 mei 2019 – Onze eigen Sportshirtjes veiling!

Afgeronde acties

15 december 2018 – Candlelight Shopping Barneveld

Vanaf 15 december 2018 –  Onze eigen loterij met als hoofdprijs een Ballonvaart van Geenhoogtevrees.nl. Trekking van deze loterij zal plaatsvinden op 9 maart 2019.

9 maart 2019 – Onze eigen feestavond in samenwerking met Hoefslag Barneveld en Mr. Allegaartje. Tickets kosten 15 euro en kunt u aanschaffen via https://bit.ly/2EqkpdB

23 maart 2019 – Helden Festival! Koop nu uw tickets via heldenfestival.nl! Wij zijn ook aanwezig om ons in te zetten tijdens verschillende werkzaamheden. Op deze manier zamelen wij weer extra geld in voor ons doel.

20 april 2019– Toertocht

Nieuws

Sommige acties en updates gaan zo snel voorbij dat het soms niet meer is bij te houden, toch proberen wij u via deze weg zoveel mogelijk op de hoogte te houden.

Update 2-5 Fantastische resultaten en onze Sportshirtjes veiling

De afgelopen maanden waren vele van ons veel bezig met de Alpe d’HuZes. Niet alleen om te trainen, maar ook met onze acties! We hebben een enorm leuk feest mogen vieren bij ‘t Hoefslag, met 230 bezoekers en een opbrengst van 3.000 euro. De loterij werd deze avond ook afgesloten met een opbrengst van 2.000 euro en vele prachtige prijzen. Hiervoor zijn we vele ondernemers erg dankbaar voor.

Op 20 april was het tijd voor onze eigen toertocht. Een groot succes dankzij alle inschrijvingen en natuurlijk het prachtige weer. Na de Alpe d’HuZes zullen we nog een keer terugkomen met een complete samenvatting over al deze mooie acties. Momenteel focussen we ons qua acties op de laatste twee, naast de nodige donaties welke wij natuurlijk ontvangen (waarvoor dank!), onze wijnactie waar we nog 1 ronde van zullen hebben en onze eigen Sportshirtjes veiling op deze website. Binnenkort meer updates!

 

Update 23-1 Succesvolle acties en feest op 9 maart

De laatste weken van het jaar zijn voor ons team erg succesvol geweest! Met een geweldige eerste wijnlevering staat onze wijnactie op een stand van meer dan 700 euro pure opbrengst. Ook de loterij is al voor de helft uitverkocht en levert ons ook al een mooi gegarandeerd bedrag op. Dit succes komt mede door onze aanwezigheid tijdens Candlelight Barneveld waar wij in de vrieskou veel van u hebben mogen spreken. Bedankt voor uw bijdrage.

Ons volgende speerpunt is ons eigen feest bij Hoefslag Barneveld! Omdat zij de locatie aan ons hebben aangeboden gaat het grootste gedeelte van onze kaartverkoop direct naar ons goede doel. Wij kijken erna uit om dit feest samen met u te kunnen vieren en een mooi bedrag op te halen voor Alpe d’HuZes. Tickets kosten 15 euro en kunt u aanschaffen via https://bit.ly/2EqkpdB

 

Update 13-12 Loterij

De afgelopen weken hebben we veel leuke contacten gehad met een aantal enthousiaste ondernemers welke mee willen werken aan onze loterij. Een lot is bij ons te verkrijgen voor €2,- per stuk en op zaterdagavond 9 maart 2019 zullen wij de winnende lotnummers trekken, waarna deze uiterlijk 11 maart 2019 op deze pagina gepubliceerd worden. Naast de hoofdprijs van Balloncentrum van Maanen zijn er nog vele overige prijzen welke zeker de moeite waard zijn. Hiervoor willen wij onze sponsoren bedanken:

Sophia’s Coffee Wijnwinkel Barneveld
Primera Barneveld Joosten Keurslager
Elke’s Lunchroom No. 28 Wonen
Rijnders Sport Rozemarijn
Elroba Barneveld Bakkerij Koot
Kaasschieter Soeterboek
DA Mooi Verweij B1 Fashion
Snoep inn Hebberd Barneveld
De Rotonde Bosbad Putten
Choco & Zo Euronics
Zuivelhoeve Erkens Drankspeciaalzaak
Lunchroom Hey Daar Expert Barneveld