Over ons

Bij Het2Wielerhuis hebben we een passie voor fietsen. Sinds 1980 enthousiasmeren we mensen in het sportieve fietsen. Omdat we het leuk vinden, omdat samen fietsen gezellig is en omdat fietsen gezond is. Het is deze sfeer wat ons bedrijf kenmerkt en waarom klanten een lange relatie met ons en ons bedrijf hebben.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn samengevat in de woorden kwaliteit, aandacht voor de klant en het werk, gezelligheid en kennis van zaken. Wij verkopen de beste producten van bekende merken en nemen graag de tijd om fietsers te helpen. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en helpen u met alle plezier. Gezelligheid staat bij ons voorop, we houden van fietsen en we vinden het contact met de klant en onze medewerkers erg belangrijk.

Ons assortiment

Wij hebben een uitgebreid assortiment in huis. U kunt bij ons eigenlijk terecht voor alle soorten fietsen zonder spatbord, zoals:

  • Mountainbikes
  • Racefietsen
  • Gravelbikes

U vindt bij ons 2 verdiepingen met kwaliteitsrijwielen van topmerken, zowel nieuwe als jonge top occasions. Al onze medewerkers zijn zelf ook enthousiaste fietsers en dat zorgt er voor dat wij zelf heel goed weten dat alle facetten moeten kloppen. Dat geldt voor de sportieve tourfietser tot de professionele wedstrijdfietser. Iedere MTB en racefiets wordt met behulp van het Bike fitting meetsysteem aangemeten voor een optimaal comfort en vooral veel fietsplezier!

Onze winkel

De koffie staat klaar in onze winkel te Barneveld. Stap gerust binnen voor advies, we helpen u graag. Heeft u vragen en wilt u ons bellen of mailen? Dat is natuurlijk ook mogelijk!