Onze service

Ook voor service en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kijken graag met u naar de juiste oplossing. Twijfel dus niet en kom gerust naar onze winkel voor montage, service en/of onderhoud van uw fiets.

Montage

Uiteraard kunt u de fiets door Het2Wielerhuis laten opbouwen met de onderdelengroep, stuur, zadel, etc. van uw keuze. Onze gediplomeerde technici beschikken over de meest moderne apparatuur om uw fiets vakkundig op te bouwen en af te stellen, zodat u weer kunt genieten van uw fiets.

Service

Bij fabrieksgarantie van de te vervangen onderdelen krijgt u ook volledige garantie op het arbeidsloon (binnen 1 jaar na aankoop) en mocht u schade rijden dan krijgt u 5% korting op de reparatie. Bel bij onderhoud of reparatie even voor een afspraak, dan reserveren wij een plek in onze planning en hoeft u uw fiets maar heel even te missen.

Onderhoud

Veilig op weg met een fiets in topconditie! Zeker bij veelvuldig gebruik is het van belang jaarlijks een servicebeurt uit te laten voeren door ons technische team. Zij reinigen, smeren en controleren uw fiets op de vitale plekken zodat u er langer plezier van hebt.

Het Bikefitting meetsysteem

De juiste maat van uw fiets is van essentieel belang om het maximale rendement uit uw inspanning te halen. Wij gebruiken daarvoor het gerenommeerde systeem van het merk Bikefitting. Zijn hebben al vele jaren ervaring met de juiste houding van de fietser op zijn of haar fiets.

Wij hanteren de statische meting van Bikefitting. Dit systeem bestaat uit een zeer uitgebreide meting voor welke worden ingelezen op de geometrie van de racefietsen en mountainbikes. Het resultaat wordt gebaseerd op een acht stuks lichaamsmaten.

Naast een advies over de juiste frame maat geeft de meting ook een advies voor de juiste afstelling van de fiets. Dit alles is de basis voor een goed afgestelde fiets waarbij het risico op blessures vrijwel nihil is. Mocht dit alsnog voorkomen werken wij altijd graag samen met experts op het gebied van houding en lichaam in combinatie met fietsen. Wij denken dus graag met u mee!