Fietsbrillen

Met een fietsbril zit je niet alleen stijlvol op de fiets; het beschermt ook je ogen tegen schadelijke zonnestralen. Bovendien zorgt een fietsbril ervoor dat je geen last hebt van wind, regen of insecten in je ogen – wel zo comfortabel! Of je nu een eenvoudige fietsbril zoekt of een model met een strak design, en of je nou een fervente wielrenner bent of slechts een paar keer per jaar fietst, we hebben voor elk type fietser een passende bril.

Oakley

jawbreakerDe fietsbrillen van Oakley zijn erg populair onder racefietsers, mountainbikers en gravelbike-liefhebbers. Deze brillen van hoogwaardige kwaliteit zijn uitgerust met een strak design en verkrijgbaar in verschillende modellen.

NAOS

Kies voor een duurzame optie met NAOS. Deze fietsbrillen combineren duurzaamheid met alle noodzakelijke functionaliteiten die een fietser wenst. Ze bieden optimaal zicht tijdens je fietstocht, zijn voorzien van verschillende lensopties en hebben ook nog eens een stijlvol uiterlijk.

BBB Cycling

Een fietsbril van BBB garandeert dat je ogen goed beschermd zijn tegen zonlicht en opspattend vuil, terwijl het design strak blijft. Ongeacht het seizoen, bij ons vind je altijd een BBB cycling fietsbril die geschikt is voor alle weersomstandigheden.