Fietsmetingen

Een fietsmeting is essentieel voor het plezierig fietsen en voorkomt teleurstellende resultaten en blessures. Met ons Bikefitting meetsysteem zorgen we ervoor dat je fiets perfect is afgesteld, zodat niets je meer tegenhoudt om optimaal te genieten van je rit.

De juiste maat en afstelling

Met de juiste maat en afstelling van je fiets haal je het maximale rendement uit je inspanning. Voor de fietsmeting maken wij gebruik van het systeem van Bikefitting.com. Door verschillende metingen krijg je direct inzicht in je houding en het geschikte frame. Ook bieden we de mogelijkheid tot een zadelmeting, lees hier meer over onze zadels. Tot slot is het belangrijk om je schoenplaatjes goed af te stellen, hiervoor maken we gebruik van ID Match, onderdeel van Selle Italia.

Hoe werkt het Bikefitting systeem?

Het Bikefitting systeem werkt als volgt: in de winkel meten we je lichaamsmaten op, die we vervolgens verwerken in het Bikefitting systeem. Op basis hiervan zien we direct welk frame het beste bij je past.

Verschillende metingen

De meting is gebaseerd op acht lichaamsmaten, waaronder de lengte van je onder- en bovenbenen, je rug en armen.

Metingen bij Het2Wielerhuis

Ontdek samen met onze medewerkers de ideale positie van je fiets of schoenplaatjes. Neem contact met ons op en dan plannen we een afspraak in, zodat we alle tijd hebben om de fietsmeting samen te doen.