Project one

Project One is het maatwerk fietsprogramma van Trek. Met Project One maakt Trek het mogelijk om uw eigen fiets (online) samen te stellen. Een fiets geheel naar uw wensen! Elke wens en elk detail wordt meegenomen in de productie van uw fiets. Dat maakt uw fiets anders dan alle andere fietsen. Speel met uw ideeën op de website, maak hem perfect met onze specialisten in de winkel.

Één fiets voor één rijder

Trek Project OneBouw één fiets voor één rijder, dat is het idee achter Project One. We hebben allemaal dezelfde passie als fietsers, maar we zijn individuen met eigen behoeftes. Met Project One kunt u deze eigen behoeftes de vrije loop laten bij het ontwikkelen van uw eigen fiets. Elke fiets wordt één voor één gemaakt door iemand die er alles aan doet om uw wensen om te zetten in een perfecte fiets.

Custom fietsprogramma

Het custom fietsprogramma van Trek werd tien jaar geleden geïntroduceerd in de fietswereld. Het was een gewaagde stap voor een grote fietsfabrikant om klanten zelf hun onderdelen en kleuren te laten kiezen. ”Het omgooien van onze drukke productielijn en lakstraat was een riskante onderneming. Om daarnaast een aparte ‘custom’ productielijn op te zetten was helemaal een stoutmoedig plan. Maar het heeft sindsdien een groeiend aantal fans van over de hele wereld opgeleverd”.

Hoe werkt Project One?

Trek Project One FactoryAls u uw beslissing gemaakt heeft om voor een unieke fiets te gaan, komt u naar onze winkel. Daar heeft u als eerst de keuze uit het model waar uw voorkeur naar uitgaat. U kunt kiezen uit de volgende modellen: Madone, Domane, Émonda, Silque, Speed concept, Top Fuel, Fuel EX of Procaliber.

Maar dat is nog niet alles… Nog meer opties zijn:

  • U kiest het frame, van Race tot MTB of dames of heren frame.
  • U kiest de frame opties. Kiest u voor de OLCV 600 H2 fit of de OLCV 700 H1 fit carbon?
  • U kiest het soort aandrijflijn, Dura Ace, Ultegra, Campagnolo of SRAM. Met of zonder elektrisch schakelen?
  • U kiest de kleur en de stijl van de paint job. Niet alleen van het frame zelf, maar ook de kleur van alle losse elementen als het stuur, kabels en de zadel.
  • U kunt de onderdelen kiezen, denk aan de wielset, banden of het stuur.
  • U kunt kiezen voor een persoonlijke tekst op de fiets. Dit komt dan op de bovenbuis te staan.
  • Als laatst kiest u de gewenste accessoires zoals de pedalen of bidonhouders.

Project One bij Het2Wielerhuis

Kom langs in onze winkel om samen met ons uw eigen fiets samen te stellen. Wij nemen graag alle mogelijke opties met u door. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij wensen u alvast veel fietsplezier met uw unieke fiets!

trek2