Werkplaats

Onze visie

Onderhoud is een zeer belangrijk aspect van het fietsen. Wij onderhouden dan ook alle merken fietsen op sportief vlak. U bent dus altijd welkom om uw sportieve fiets aan te bieden voor onderhoud. In onze werkplaats krijgt uw fiets de zorg die het verdiend en die het nodig heeft.

Onderhoud

Wij bieden verschillende onderhoudsbeurten aan, van de basis beurt tot aan de meest uitgebreide beurt. Wij bespreken vooraf met u of er nog problemen en klachten zijn en kijken samen of er nog grote dingen aan zitten te komen. Komen wij er tijdens het onderhoud aan uw fiets achter dat er hogere kosten komen? Dan bellen wij u op om dit samen te bespreken. Wij doen al het onderhoud wat er maar te bedenken valt. Ook voor service van voorvorken een dempers kunt u bij ons terecht. Dus wees welkom, de koffie staat altijd voor u klaar!

Uw fiets upgraden?

Toe aan wat anders? Wij kijken graag mee naar de verschillende mogelijkheden om uw fiets een nieuwe uitstraling te geven. Dit kan al met een ander stuurlint! Mocht u echt wat anders willen kunnen we ook kijken naar bijvoorbeeld een andere buitenband of zelf een nieuwe wielset om de fiets een mooiere uitstraling te geven maar ook zeker een beter rijgedrag te geven! Ook op het gebied van lagers valt er soms nog zeker wat te winnen! Denk bijvoorbeeld aan de ceramische onderdelen van Ceramicspeed. Onze Deense vrienden maken al jaren geweldige producten!