Fietsonderdelen

Bij ons vind je een uitgebreide selectie fietsonderdelen. Ontdek hier meer over de beste fietsonderdelen en kom langs in onze winkel om ze van dichtbij te bekijken.

shimano fietsonderdelenShimano fietsonderdelen

Shimano, een Japans metaalverwerkingsbedrijf, is gespecialiseerd in de productie van fietsonderdelen. Opgericht in 1921 door Shozaburo Shimano in Osaka, produceert het bedrijf nu een scala aan fietsonderdelen. Bijvoorbeeld de Shimano Custom fit schoenen!

SRAM

sram logoSRAM biedt het totale plaatje aan groepsets en onderdelen voor de fiets. Het Amerikaanse merk is een echte innovator in de fietswereld en richt zich op het fabriceren van hoogwaardige onderdelen met een vernieuwend design. 

Vittoria bandenVittoria fietsbanden

Vittoria richt zich op de ontwikkeling en productie van hoogwaardige fietsbanden. In hun eigen fabriek creëren ze banden die elke fietser helpen zijn uitdagingen te overwinnen. Vittoria-fietsbanden zijn een legendarische naam onder wielrenners en worden onder andere gebruikt door Alpecin-Deceuninck en Visma – Lease a Bike.

bbb-logoBBB Cycling fietsonderdelen

BBB Cycling, opgericht in 1997 door Chris Koppert en Frank Moons, biedt hoogwaardige fietsonderdelen en accessoires. Wat begon met sportbrillen en luchtpompen is uitgegroeid tot een breed assortiment fietskleding en -onderdelen.

schwalbe-logoSchwalbe fietsbanden

Al sinds 1922 is Schwalbe een vertrouwde naam in fietsbanden. Hun assortiment omvat binnenbanden, buitenbanden, racefietsbanden en MTB-banden, allemaal bekend om hun duurzaamheid en prestaties, of je nu een professional bent of niet.

continental-fietsbandenContinental fietsbanden

Continental fietsbanden, beoordeeld met een indrukwekkende 4,5 uit 5 door consumenten, zijn ontwikkeld voor allerlei soorten fietsen, van tourfietsen tot mountainbikes. Veiligheid en comfort staan centraal in hun ontwerp.

bontrager_logo_horizontal_redblack_2015Bontrager fietsonderdelen

Bontrager, een dochteronderneming van Trek, is een autoriteit op het gebied van fietskleding, fietsonderdelen en accessoires. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1978, blijft het merk zich elk jaar ontwikkelen met nieuwe producten en innovaties.