Fietsonderdelen

Wij hebben veel fietsonderdelen in huis. Lees hier meer over de beste fietsonderdelen en kom langs in onze winkel om de onderdelen te bekijken.

shimano fietsonderdelenShimano fietsonderdelen

Shimano is een Japans metaalverwerkingsbedrijf en is gespecialiseerd in de productie van fietsonderdelen. Shimano is opgericht door Shozaburo Shimano in Osaka en bestaat al sinds 1921. Het hoofdkantoor is nog steeds gevestigd in Osaka (Japan), het Europees hoofdkantoor is te vinden in Nunspeet. Shimano is begonnen met het produceren van een achtertandwiel, inmiddels hebben ze talloze fietsonderdelen ontworpen en ontwikkeld. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Shimano Custom fit schoenen!

Vittoria bandenVittoria fietsbanden

Vittoria is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van fietsbanden. In hun eigen fabriek ontwikkelen ze banden die iedere fietser helpt om zijn uitdagingen te halen. Vittoria fietsbanden hebben een legendarische naam onder wielrenners. Zo is Vittoria partner van o.a. Giant, Lotto Jumbo, Bora, het Rabobank Development team, team Liv-Plantur en het Scott racing team.

bbb-logoBBB Cycling fietsonderdelen

BBB Cycling is in 1997 gestart door Chris Koppert en Frank Moons, twee ervaren wielrenners. Zij zetten hun kennis en ervaring in bij het produceren van hoogwaardige fietsonderdelen. Waar het begonnen is met sportbrillen, luchtpompen en Bar Ends, zijn ze inmiddels gespecialiseerd in alles rondom fietskleding, onderdelen en accessoires.

schwalbe-logoSchwalbe fietsbanden

Al sinds 1922 zijn Schwalbe fietsbanden een begrip. Schwalbe heeft een breed assortiment in binnenbanden, buitenbanden, racefietsbanden en MTB banden. De fietsbanden van Schwalbe staan voor duurzaamheid en perfectie. Het maakt niet uit of u een professionele fietser bent of niet, Schwalbe heeft altijd een passende fietsband.

continental-fietsbandenContinental fietsbanden

Continental fietsbanden zijn door consumenten getest en beoordeeld met een 4,5 uit 5. Continental ontwikkelt fietsbanden voor alle soorten fietsen, van tourfiets tot mountainbike. Deze fietsbanden staan bekend als veilig, comfortabel en stil. Daarnaast is Continental marktleider in hoogstaande autobanden. Deze ervaring nemen ze mee in het ontwikkelen van de perfecte fietsband voor u.

Selle Italia zadelsSelle Italia fietszadels

Selle Italia fietszadels worden al sinds 1897 ontwikkeld, toen auto’s nog luxeproducten waren en iedereen dagelijks de fiets gebruikte. Selle Italia fietszadels zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek en blijvende ontwikkelingen. Selle Italia werkt met diverse partners samen om het dichts bij perfectie te komen met hun fietszadels. Vind uw perfecte zadel eenvoudig via ID match!

bontrager_logo_horizontal_redblack_2015Bontrager fietsonderdelen

Bontrager is een dochterbedrijf van Trek. De oprichter, Keith Bontrager, was een motor racer en in 1978 begon zijn liefde voor fietsen. In 1979 bouwde hij zijn eerste fiets. Nu bent u bij Bontrager aan het juiste adres als het gaat om fietskleding, fietsonderdelen en –accessoires. Elk jaar ontwikkelen ze meer en meer producten en komen ze met talloze innovaties.