Shimano Service Center

Het2Wielerhuis is een gecertificeerd Shimano Service Center. We zijn dé thuisbasis voor snelle en vakkundige service zoals alleen een echt Service Center dealer kan bieden. 

Wat is een Shimano Service Center?

Shimano Service Centers zijn een groot netwerk van onafhankelijke fietsretailers. De Service Centers zijn in heel Europa en de rest van de wereld terug te vinden, van Italië tot IJsland. Het is een plek waar jij en je fiets zich helemaal thuis voelen.
shiman-servicecenter-800x578

Shimano waarborg

Je fiets in topconditie houden? Met de onderdelen van Shimano en de gecertificeerde experts van het Service Center is dit geen enkel probleem. Bij een Shimano Service Center ben je verzekerd van de beste service en hoogste kwaliteit volgens het waarborg van Shimano.

Europees netwerk

Door het Europese netwerk van het Shimano Service Center-concept kun je altijd terecht bij een gecertificeerde dealer. Wel zo fijn als je op fietsvakantie bent! 

Vakkundige werkplaats

Ieder Shimano Service Center heeft een professionele werkplaats voor vakkundig onderhoud, snelle reparaties en het beste advies op fietsgebied. Onze medewerkers worden continu bijgeschoold door Shimano en werken met het allerbeste gereedschap. Je fiets is dus altijd in vertrouwde handen. 

Trendsetter

Als Shimano Service Center zijn wij een ware trendsetter. Shimano levert altijd de nieuwste producten bij de Service Centers, waardoor je dus altijd het nieuwste van het nieuwste bij ons kan bewonderen én laten monteren. Laat ons je vakkundig adviseren over de nieuwste producten en ontwikkelingen bij Shimano en upgrade jouw fiets met innovatieve onderdelen.