Cube fietsen

Cube Bikes heeft een enorme groei doorgemaakt. In een paar jaar tijd is Cube uitgegroeid tot de grootste Europese producent op het gebied van Race & ATB fietsen. Cube fietsen staan bekend om hun Duitse degelijkheid en het mooie design. De fietsen van Cube zijn dan ook een lust voor het oog.

Geschiedenis Cube

cube-mtb_600x283Cube is in 1993 opgericht door Marcus Pürner. Marcus begon met het ontwikkelen van fietsen in zijn vaders meubelfabriek in Waldershof, Duitsland. Hij had 50 m2 tot zijn beschikking om aan zijn droomfietsen te werken.

Vandaag de dag bestaat de productie afdeling uit 20.000 m2 en wordt er met veel gepassioneerde en enthousiaste medewerkers gewerkt aan de beste fietsen. De Cube fietsen worden inmiddels verkocht aan meer dan 34 landen in Europa en Azië. Het assortiment bestaat uit meer dan 200 verschillende mountainbikes, racefietsen, triatlon, e-bikes, cross en trekking fietsen.

Cube fietsen

cube_600x335Cube streeft ernaar om hogere kwaliteit te leveren dan wat er door de EU wordt geëist. Cube fietsen worden in nauwe samenwerking met de fietsers van hun ploeg samengesteld. Elk frame wordt eerst getest voordat het verkocht wordt. Cube heeft dan ook in-house testfaciliteiten die de hoogst mogelijke kwaliteit voor alle fietsen bieden. Cube is altijd op zoek naar de perfecte geometrie, stijfheid en gewicht. Met hun kinematica won Cube zelfs een award.

En dat niet alleen, de fietsen van Cube zijn mooi vormgegeven en uitstekend afgewerkt. Alles is qua kleur en design tot in de puntjes op elkaar afgestemd. Of u nu beginnend fietser bent of een professional, bij Cube bent u aan het juiste adres.

Cube fietsen bij Het2Wielerhuis

Cube fietsen zijn verkrijgbaar bij Het2Wielerhuis. Wij helpen u graag met de keuze bij de juiste fiets. Kom gerust langs in onze winkel of neem contact met ons op. Bent u al helemaal overtuigd van de vele voordelen van een Cube fiets? Bestel uw fiets dan in onze webshop!