Cube fietsen

Cube Bikes heeft een enorme groei doorgemaakt. In een paar jaar tijd is Cube uitgegroeid tot de grootste Europese producent van race- en ATB-fietsen. Cube fietsen staan bekend om hun Duitse degelijkheid en het mooie design, en zijn dan ook een lust voor het oog.

Geschiedenis van Cube

cube-mtb_600x283Cube werd in 1993 opgericht door Marcus Pürner, die begon met het ontwikkelen van fietsen in de meubelfabriek van zijn vader in Waldershof, Duitsland. Hij had toen slechts 50 m² om aan zijn droomfietsen te werken.

Vandaag de dag beslaat de productieafdeling 20.000 m² en werken veel gepassioneerde en enthousiaste medewerkers aan de beste fietsen. De Cube fietsen worden inmiddels verkocht in meer dan 70 landen. Het assortiment bestaat uit meer dan 200 verschillende mountainbikes, racefietsen, triatlonfietsen, e-bikes, crossfietsen en trekkingfietsen.

Cube fietsen

cube_600x335Cube streeft ernaar om hogere kwaliteit te leveren dan wat er door de EU wordt geëist. Cube fietsen worden in nauwe samenwerking met de rijders van hun team ontwikkeld. Elk frame wordt eerst grondig getest voordat het verkocht wordt. Cube heeft in-house testfaciliteiten die de hoogst mogelijke kwaliteit voor alle fietsen garanderen. Ze streven altijd naar de perfecte geometrie, stijfheid en gewicht. Met hun kinematica heeft Cube zelfs een award gewonnen.

Daarnaast zijn de fietsen van Cube prachtig vormgegeven en uitstekend afgewerkt. Alles is qua kleur en design tot in de puntjes op elkaar afgestemd. Of je nu een beginnende fietser bent of een professional, bij Cube ben je aan het juiste adres.

Cube fietsen bij Het2Wielerhuis

Cube fietsen zijn verkrijgbaar bij Het2Wielerhuis. We helpen je graag met het kiezen van de juiste fiets. Kom gerust langs in onze winkel.