Fiets & zadel metingen

Wij vinden het belangrijk dat u met veel plezier kunt fietsen. Zadelpijn kan uw plezier verstoren, terwijl dat niet nodig is. Ook tegenvallende resultaten of blessures kunnen soms voorkomen worden. Met ons Bikefitting meetsysteem zorgen we ervoor dat uw fiets perfect is afgesteld op u, zodat niets u tegen houdt om lekker te fietsen. Wij werken met het Bikefitting systeem van Bikefitting.com ook werken wij met hun zadeldruk meting. Voor de juiste plaatsing van de schoenplaatjes werken wij met de systemen van ID MATCH. Pijn tijdens het fietsen? Wij kijken graag met u mee!

Juiste maat en afstelling

De juiste maat en afstelling van uw fiets is van essentieel belang om het maximale rendement uit uw inspanning te halen. Wij gebruiken daarvoor het gerenommeerde systeem van Bikefitting.com. Bikefitting.com heeft jarenlange ervaring in de fietswereld en dat is merkbaar aan het Bikefitting systeem. U krijgt door verschillende metingen direct inzicht in uw houding en uw geschikte frame. Ook hebben wij de mogelijkheid om hierbij een zadel meting uit te voeren. Voor het afstellen van de schoenplaatjes maken wij gebruik van ID MATCH dit is een onderdeel van de gerenommeerde Italiaanse merk Selle Italia. Dat al vele jaren op een hoog niveau staat op het gebied van zadels en positionering.

Hoe werkt het Bikefitting systeem?

In onze winkel meten we uw lichaamsmaten op. Na invoering van uw gegevens in het Bikefitting Systeem, zien wij welk frame het beste bij u past. Zo kunt u zeker zijn van uw aankoop!

Er zijn verschillende soorten metingen. De meting welke wij uitvoeren is gebaseerd op acht lichaamsmaten.
Dit is uitermate geschikt voor de racefiets, mountainbike of gravelbike. Er wordt o.a. gekeken naar de lengte van uw onder- en bovenbenen, uw rug en uw armen.

Metingen bij Het2Wielerhuis

Wilt u samen met een van de medewerkers kijken naar de juiste positie op de fiets? Of kijkt u liever naar hoe de schoenplaatjes staan? Neem dan contact met ons op en dan maken we samen een afspraak, zodat we de juiste tijd aan uw problemen kunnen besteden.