Oakley sportbrillen

Oakley sportbrillen zijn een lust voor het oog en zeer betrouwbaar. Deze sportbrillen zijn innovatief en in nauwe samenwerking met topatleten gemaakt. Daarbij worden ze aangepast op de laatste modetrends. Of u nu een sportbril nodig heeft voor het dagelijks leven of voor het sporten, Oakley sportbrillen zijn altijd een goede keus.

Geschiedenis Oakley

jawbreakerJim Jannard begon in 1975 met het verkopen van moderne handvatten. Dit deed hij vanuit de kofferbak van zijn auto bij een motorsport evenement. De hond van Jim luisterde naar de naam Oakley, dat verklaart de nu alom bekende naam. In zijn garage ontwierp Jim handvatten van zeer hoge kwaliteit. Hij ontwikkelde zelfs een eigen materiaal, Unobtanium®. Het bijzondere van Unobtanium® is dat het meer grip geeft wanneer de sporter zweet.

In 1980 ontwierp Jim zijn eerste motorsport goggle. Daarna volgden al snel skibrillen en in 1984 kwamen de eerste Oakley zonnebrillen op de markt. Het zelf ontwikkelde Unobtanium® gebruikte Jim als coating voor de neussteuntjes en de veren van de zonnebrillen. En met succes, want Oakley zonnebrillen zijn nu niet meer weg te denken uit het assortiment van topkwaliteit zonnebrillen!

Oakley sportbrillen van topkwaliteit

Wanneer u een Oakley sportbril aanschaft, bent u verzekerd van topkwaliteit. Oakley sportbrillen hebben een betrouwbare grip, sterke lenzen en een scherp, breed zijwaarts zicht door het populaire montuur.

De lenzen zijn gemaakt van een zeer sterk materiaal dat niet breekt. Dit blijkt uit meerdere extreme tests, de ANSI impact test genoemd. Lenzen van Oakley sportbrillen braken bijvoorbeeld niet bij de testen met een stalen kogel die met 164 kilometer per uur tegen de lens werd losgelaten. En dit is nog maar één voorbeeld! Ook wordt u 100% beschermd tegen UV-A, UV-B en UV-C straling en schadelijk blauw licht.

Oakley sportbrillen bij Het2Wielerhuis

Wij hebben Oakley sportbrillen in ons assortiment. Bekijk deze hoog kwalitatieve designbrillen in onze winkel! Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel.