Wieler- & ATB Kleding

Een etage waar wij trots op zijn bij Het2Wielerhuis. Onze bovenste etage hebben wij namelijk volledig ingericht als kledingafdeling waar u een ruime collectie aan wielerkleding en ATB-kleding kunt vinden. Daarnaast treft u hier ook schoenen, helmen, onderkleding en handschoenen in verschillende soorten, maten en prijscategorieën. Dit alles om u de ultieme en complete fietservaring te kunnen geven. Of u nu opzoek bent naar enkel een fietsbroek of naar een volledige outfit, wij kunnen u goed van dienst zijn!

Merken

In onze winkel treft u verschillende merken, u kunt hierbij denken aan: Castelli, Pearl Izumi, Sportful, Rogelli & Vermarc voor onze wieler- & ATB kleding. Voor de onderkleding hebben wij gekozen voor het merk Craft, onmisbaar bij de complete fietsoutfit. De schoenen waarop u bij ons kunt weglopen zijn van de merken Shimano, Fizik en Bontrager. Drie verschillende merken, verschillende eigenschappen en pasvormen. Op deze manier kunnen wij aan bijna ieders wens voldoen. Giro, Bontrager, Lazer en BBB maken onze helmenwand compleet. Kom voor het complete aanbod vooral eens langs en zie wat wij nog meer te bieden hebben.

Teamkleding

Bent u opzoek naar teamkleding? Het2Wielerhuis helpt u graag bij het ontwerpen van uw eigen teamkleding. Wij passen, samen met u, teamkleding volledig aan op uw wensen. Dit uiteraard samen met de logo’s en kleuren van uw bedrijf en/of vereniging. Lees meer…

Binnenkijken

Graag nodigen wij u uit om onze etage vol kleding en overige accessoires te komen ervaren, wij zijn er namelijk van overtuigd dat u kleding gezien moet hebben en passen om uzelf te overtuigen van de juiste keuze. Toch geven wij u alvast een kijkje in onze kleding shop. Uiteraard veranderen wij elk seizoen onze collectie en is er dus altijd wel weer iets nieuws te bewonderen.