Selle Italia ID match

Vind uw perfect afgestelde zadel met ID match van Selle Italia! Een goed zadel is erg belangrijk voor uw fietsplezier. ID match is een meetsysteem dat heel nauwkeurig aangeeft welk zadel het beste bij u past. Daarom bevelen wij ID match van harte bij u aan.

IDmatch Selle ItaliaHoe werkt ID match?

Als u naar onze winkel komt voor een ID match, doen we de volgende metingen:

  • Leeftijd, lengte, gewicht, geslacht en type rijder
  • De breedte van uw bekken
  • De omtrek van uw bovenbenen
  • De flexibiliteit van uw bekken

Vervolgens voeren we deze gegevens in en wordt het verwerkt in de ID match software. Hier komt een advies uit welk familiezadel bij u past.

Het advies van ID match

U krijgt een uitgebreid advies over uw perfecte zadel. Het advies van ID match is samen te vatten in het volgende schema:

Afstand zitbeenderen Flexibiliteit bekken Passende zadelfamilie
Klein Laag S1
Klein Gemiddeld S2
Klein Hoog S3
Groot Laag L1
Groot Gemiddeld L2
Groot Hoog L3

 

Zoals u kunt zien in bovenstaand schema, staat zadelfamilie S voor een kleine afstand tussen de zitbeenderen en L voor een grote afstand. Maar waar staan de cijfers voor?

De 1 betekent een dicht zadel. De 2 staat voor een zadel met een kleine uitsparing, dit noemen we een flow. Een zadel met een grotere uitsparing, wat max flow wordt genoemd, hoort bij 3.

ID match bij Het2Wielerhuis

We gunnen u het fietsplezier! Daarom geven we u graag het beste advies. Wij zijn daarbij officiële dealer van ID match. Dit maakt het mogelijk om bij ons uw perfecte zadel af te meten.

Wij doen de test graag met u. Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel.