H2W Oudejaarsquiz | 2023

Door jullie enthousiasme is er helaas GEEN plek meer voor de pubquiz 2023!

Sterker nog, we hebben al een paar teams extra toegelaten. We gaan er een mooie avond van maken. Geen plekje weten te bemachtigen? Volgend jaar zijn we terug en zien ook jou dan graag aan onze pubquiztafels!

 

 

 

Woensdagavond 27 december vanaf 20.00 uur is het zover; De vierde editie van onze oudejaarsquiz! Na het succes van vorig zullen wij ook dit jaar weer onze winkel omtoveren tot gezellige pubquiz locatie.

Op deze avond openen wij Het2WielerhuisCafé weer! De ideale manier om het jaar samen af te sluiten, uw fietskennis te testen en mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs zal dit jaar een cadeaubon zijn voor onze kledingafdeling van 300 euro! Deze fantastische prijs en nog meer verloten we onder al onze deelnemers, je hoeft dus geen quizkenner te zijn om kans te maken. Zoek dus snel één of meerdere teamgeno(o)t(en) en schrijf je in via deze link! Inschrijven kan in teams van 2, 3 of 4 personen.

Nog geen teamgenoten en wel graag deelnemen? Mail ons dan even via info@het2wielerhuis.nl en we denken graag met je mee!

Wij kijken uit naar een gezellige avond!

 

LET OP; Inschrijven kan tot en met vrijdag 22 december. In verband met het aantal plaatsen in de winkel werken we met een maximaal aantal teams! Wees er dus snel bij!