Fizik One-to-One | Persoonlijk 3D geprint zadel

We zijn enorm enthousiast over het nieuwe One-to-One project. Dit innovatieve zadelproject van Fizik biedt een ongekende mate van personalisatie, waardoor je een zadel krijgt dat perfect past bij jouw unieke anatomie en rijstijl. Hier lees je hoe het werkt en hoe jij ervan kunt profiteren:

Bij Fizik geloven ze sterk in de kracht van maatwerk. Door middel van geavanceerde 3D-printtechnologieën creëren we zadels die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke drukpunten en testresultaten.

Hoe werkt het?

Eerste test: We beginnen met een analyse van je huidige zadel en fietsafstelling door middel van drukpuntmetingen. Dit stelt ons in staat om een gepersonaliseerd zadeladvies te geven.

Tweede test: Vervolgens testen we het geadviseerde Fizik zadel, waarbij we wederom drukpuntmetingen uitvoeren om nog preciezere data te verzamelen.

Verfijning en 3D-printen: De verzamelde gegevens worden gebruikt om het uiteindelijke 3D-geprinte zadel te kunnen printen, zodat het perfect aansluit op jouw behoeften en verwachtingen.

Om ervoor te zorgen dat het zadel optimaal presteert, is het cruciaal dat je tevreden bent over jouw huidige fietsafstelling. Staat er nog een bikefit gepland? Doe deze dan eerst! Dit helpt bij het optimaliseren van je fietspositie voordat we overgaan tot de zadelmeting en -bestelling.

Dit unieke project is beschikbaar op 25 locaties wereldwijd, inclusief twee locaties in Nederland. Een van deze locaties is bij ons, Het2Wielerhuis in Barneveld, waar ons team klaarstaat om jou te helpen.

Kortom, ons nieuwe zadelproject combineert technologie, innovatie en jouw persoonlijke behoeften om een zadel te creëren dat niet alleen uniek is, maar ook perfect past bij jouw rijstijl. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om samen met jou de perfecte rit en zit te vinden!

 

  • Prijzen: €459 voor het R3 model (titanium rail) en €499 voor het R1 model (carbon rail) (aanbetaling na test en bestelling: €200)
  • Wat mee te nemen: Fiets, fietsbroek en fietsschoenen
  • Levertijd: 2 – 3 weken