Clubkleding WV Tour de Force

Naast het feit dat Het2Wielerhuis al jarenlang trotse sponsor is van WV Tour de Force is, verzorgen wij ook al jaren de clubkleding van de vereniging. Voor nieuwe leden is er altijd een basisvoorraad beschikbaar in onze winkel, maar ook bestaande leden geven wij graag de mogelijkheid om deze kleding bij te bestellen.

Werkwijze

De clubkleding van WV Tour de Force is te bestellen in onze winkel. Er zijn voor de leden 2 bestelmomenten per jaar, 15 juni (levering september) en 1 december (levering maart).

Jouw bestelling kenbaar maken kan door het invullen van het vertrouwde bestelformulier, dat de leden ontvangen vanuit de vereniging, en door dit formulier vervolgens in te leveren in onze winkel (momenteel tijdens de lockdown; brievenbus). Hier liggen uiteraard ook blanco formulieren klaar wanneer dit nodig is. Sinds 2020 is het ook mogelijk om online te bestellen via de volgende link: https://forms.gle/QaCv8gdvCeZyvaSj8

Wij adviseren iedereen, die twijfelt over de juiste of wisselt van kwaliteitslijn, de kleding eerst te komen passen. Wij denken dan graag met je mee!

Zodra de clubkleding is geleverd, verpakken wij die per bestelling en krijg je bericht dat de nieuwe kleding bij ons kan worden opgehaald. Omdat wij de kleding speciaal laten produceren is er een afnameverplichting. Uiteraard betaal je pas bij aflevering.

Kwaliteitslijnen

Vermarc werkt met 3 verschillende kwaliteitslijnen ES.L, SP.L en PR.R. Op deze manier kan elk lid zijn of haar eigen favoriet bepalen.

Het basisset van WV Tour de Force bestaat uit:

  • SP.L korte broek, met bretellen/LD zeem
  • ES.L shirt met korte mouw/lange rits
  • ES.L vest/trui lange mouw/lange rits.

Een bijbestelling is mogelijk in alle kwaliteitslijnen!

Onderstaande afbeelding geeft goed de verschillen weer tussen deze kwaliteitslijnen. Ben je geïnteresseerd in de PR.R lijn? Dan adviseren wij je nadrukkelijk eerst te komen passen. In sommige gevallen is bij deze lijn een maat groter gewenst! Bijna alle artikelen op de bestellijst zijn bij ons in de winkel beschikbaar om te passen.

Kwaliteitslijnen Vermarc