Trek Boone Cyclocross 2017

Het cyclocross seizoen gaat beginnen en Trek opent het seizoen met de nieuwe Trek Boone.

Trek Boone race shop limited racefiets_1600x1309De Boone is Trek’s snelste, soepelste en lichtste crossfiets ooit, met een racegeometrie die de concurrentie verplettert. Hij is voorzien van de exclusieve IsoSpeed technologie die oneffenheden wegfiltert.

Modder, zweet, tranen, triomf. Je dendert er allemaal doorheen met grotere snelheid, strakkere lijnen en met meer vertrouwen dan ooit. De Trek Boone is de ultieme cyclocross superfiets.

Trek Boone met de soepele IsoSpeed decoupler

IsoSpeed-technologie deinst niet terug voor zware parkoersen. De innovatieve decoupler zorgt voor meer verticale flexibiliteit zodat je sterker en langer kunt rijden.

OCLV Carbon-technologie

Uiterst licht Trek OCLV carbon met ingebouwde Carbon Armor-bescherming vliegt over de zwaarste parkoersen en blijf heel, ook na jarenlang gebruik.

Pure racegeometrie

Trek heeft de racegeometrie herzien na deskundige feedback van de profrenners. Het resultaat is een krachtige, snelle, soepele fiets die domineert op elk terrein.

Velgremmen of schijfremmen

De remkracht die je nodig hebt, maar wel zoals jij wilt: soepele schijfremmen voor alle weersomstandigheden of lichtgewicht velgremmen.