Toertocht 20 april – Alpe d’HuZes

Opgeven is geen optie!

Na een aantal geslaagde acties en evenementen is het op 20 april tijd voor onze eigen toertocht! Deze actie kan toch niet ontbreken op onze lijst? We hopen met een flinke groep mensen een prachtige tocht te fietsen waarbij wij een mooi bedrag gaan ophalen voor Alpe d’HuZes! Maar waarom onze deelname aan Alpe d’HuZes?

Het woord ‘kanker’ is een kil en hard woord. Zeg het maar eens hardop! Dit alleen al geeft vaak kippenvel of tranen in iemands ogen. Helaas horen we te vaak om ons heen dat vrienden of familieleden ons verlaten door deze ziekte. Wij zijn niet wetenschappelijk opgeleid om deze ziekte persoonlijk te bestrijden, maar door onze deelname aan de Alpe d’HuZes hopen wij een mooi bedrag beschikbaar te stellen voor die extra stappen in de strijd tegen kanker.

Dit is waar het allemaal mee begon; Een mooi bedrag binnen halen voor die belangrijke onderzoeken! Naast alle donaties, waar wij onwijs blij mee zijn, vinden wij het belangrijk dat de extra donaties voornamelijk binnen gehaald worden door zelf de mouwen uit de handen te steken. Gelukkig gaat dit heel erg goed en samen met steun van vele ondernemers kunnen wij dit realiseren.

Fiets jij, samen met jouw vrienden of familieleden, met ons mee tijdens onze Alpe d’HuZes toertocht? Samen gaan we er een fantastische dag van maken waarbij wij graag stilstaan bij:
– een mooi bedrag voor Stichting Alpe d’HuZes en KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society, dankzij jullie!
– iedereen waarvoor opgeven geen optie is!
– iedereen waarvoor opgeven geen optie was, maar die helaas niet meer bij ons zijn!
– alle kilometers welke wij (en vele anderen) rijden en lopen voor en op 6 juni om op deze manier een heel klein beetje te kunnen ervaren hoe belangrijk het is om te strijden!

Voorinschrijven is voor ons erg belangrijk om van de tocht een succes te maken!
Je kunt dit doen door onderstaande gegevens in te vullen! Heb je nog vragen? Stel ze gerust via 6teamh2w@gmail.com!

Klik hier om jezelf in  te schrijven!