Het2Wielerhuis aanwezig tijdens succesvolle wieleravond

De eerste kilometers zitten er voor een aantal fietsliefhebbers alweer op, maar met het voorjaar voor de deur zullen er nog vele gaan volgen. Daarom organiseerde Frank Beemer bij Sport & Squashclub do-it in Barneveld dinsdag een succesvolle wieleravond. Een avond vol tips en tricks om volledig voorbereid aan het voorjaar te beginnen. Denk hierbij aan presentaties van een sportdiëtist en de experts van Velometric op het gebied van het voorkomen van fietsblessures samen met het grote belang van de juiste houding op de fiets. Vanuit Het2Wielerhuis was ook Roy aanwezig om de fietsliefhebbers weer een paar prachtige fietsen te tonen.

‘Een erg gezellige avond met veel fietsliefhebbers onder elkaar. Iedereen heeft weer iets kunnen opsteken’, dat is de korte samenvatting van Roy voor deze avond. Wanneer u hem vraagt naar de beste tip(s) van de avond moet hij even nadenken: ‘Er is heel veel verteld, de beste tip is voor iedereen verschillend. De juiste fietshouding is natuurlijk essentieel en als je mij vraagt waar ik zelf ook veel voordeel uit haal, maar waar niet iedereen direct aan denkt, is dit de juiste sportvoeding. Drink bijvoorbeeld bij koud weer ook voldoende, je verliest veel meer vocht dan je in eerste instantie denkt.’ Blikt Roy terug op de avond.

Ook benieuwd geworden naar de fietsen wij hebben uitgekozen of wenst u meer informatie over bijvoorbeeld sportvoeding? Kom eens langs voor een kopje koffie en een adviesgesprek in onze winkel.