Oudejaarsshow – 27, 28, 30 en 31 december

Beste fietsvriend(inn)en,

Na een sportief jaar willen wij u uitnodigingen voor de gezelligste dagen van het jaar: Onze traditionele oudejaarsshow. Net als voorgaande jaren met een aantal tradities, maar dit jaar ook met een vernieuwde twist.

Tijdens deze dagen treft u in onze winkel weer onze oudejaarsaanbiedingen en niet te vergeten de jaarlijkse verloting. Dit jaar combineren we deze tradities met een aantal themadagen: Italiaans, Amerikaans, Zwitsers en Duits. Welke dag wilt u niet missen?

Ook willen wij u bedanken voor het afgelopen jaar! U zorgt ervoor dat wij elke keer met plezier onze deuren openen. Daarnaast willen wij u in het bijzonder bedanken voor uw interesse, steun en begrip tijdens ons Alpe d’HuZes avontuur. Zonder u was het niet gelukt om met het gehele team op de 6e dag van de 6e maand, 66 maal de Alpe d’Huez te beklimmen en op deze manier een prachtig bedrag beschikbaar te stellen voor alle belangrijke onderzoeken. Wij hopen ook in 2020 voor u klaar te mogen staan en er gezamenlijk een mooi jaar van te maken.

Het2Wielerhuis Team!