Nieuwe collectie Wieler- & ATBkleding

Elk seizoen kijken wij natuurlijk uit naar alle nieuwe modellen fietsen, maar ook de nieuwe collectie Wieler- & ATBkleding is bij Het2Wielerhuis populair. De afgelopen weken hebben wij weer een aantal top kledingstukken mogen inhangen en alles ziet er weer geweldig uit. Zoals u van ons gewend bent hebben wij de collecties van o.a. Castelli en Pearl Izumi weer rijkelijk aangevuld. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen.

Nieuw: Alpinestars

Speciaal voor onze ATB vriend(inn)en hebben wij Alpinestars aan onze collectie toegevoegd. Misschien kent u het merk wel vanuit de motorsport, maar ook binnen de ATB wereld verdienen zij al jarenlang hun sporen. De collectie van Alpinestars valt soepel en zorgt voor optimale comfort tijdens uw vele kilometers over de onverharde wegen.

20% Korting op vele artikelen

Uiteraard raden wij u aan om snel een keer onze nieuwe collectie te komen bewonderen, maar daarnaast bieden wij u ook een aan mooie aanbiedingen. Denk hierbij aan geselecteerde zomershirts en voorjaarsjack met 20% korting en zelfs een serie Bontrager jacks met -30%. Voor u het weet loopt u ook nog langs ons speciale uitverkoop rek, waar u wielerkleding voor maar €25,- per stuk treft! Vergeet dus niet te kijken op onze kledingetage wanneer u bij ons in de winkel bent, wie weet hangt er voor u nog iets tussen!