‘Millimeters maken met de racefiets’

Op de dag dat wij dit bericht schrijven is het precies 25 jaar geleden dat het artikel ‘Millimeters maken met de racefiets’ in de Barneveldse Krant stond. In die 25 jaar hebben we veel mee mogen maken waar wij onwijs trots op zijn. Vandaag de dag zijn we weer terug bij de basis: Passie voor de sportieve fiets! In het artikel bespreekt Johan Barten het belang van de juiste afstelling van de fiets en kijkt naar de toekomst van zijn onderneming, welke toen alweer bijna 15 jaar oud was.

En die toekomst kwam

De toekomst waar Johan het over had in het artikel kwam ook daadwerkelijk. De afgelopen 25 jaar is er veel gebeurd, te veel om allemaal op te noemen. Zo is bijvoorbeeld de winkel aan de Galileistraat in Barneveld meerdere malen verbouwd en hebben we mogen samenwerken met verschillende enthousiaste collega’s. Daarnaast hebben we meegewerkt aan verschillende evenementen of zelfs de organisatie opgepakt, denk eens aan de Ronde van Barneveld. Ook is Het Fietsenhuis opgericht, verbouwd, verhuisd en uiteindelijk overgenomen. Het2Wielerhuis heeft de keuze gemaakt voor de sportieve fiets, alles op het gebied van Race, Hybride & ATB is te vinden aan de Galileistraat in Barneveld. Of u nu opzoek bent naar de juiste fiets, kleding of overige accessoires: Wij geven u graag een passend advies!

‘Ons specialisme is onze kracht’

veel waarde aan kennis en stabiliteit. In het artikel zijn verschillende foto’s te zien. We hebben een aantal van deze foto’s naast elkaar gezet en al snel is deze kracht van de winkel terug te vinden: Blijven doen waar we goed in zijn, met de kennis en ervaring. Zoals al aangegeven hebben we met verschillende enthousiaste collega’s samen mogen werken, maar de basis is ook op de nieuwste foto terug te vinden. Zowel Johan Barten als Janko Zeggelaar delen al jarenlang hun kennis met onze fietsliefhebbers. Op de foto van 24 april 1993 is alleen Roy Barten nog niet te terug te vinden, maar met zijn 1,5 jaar van toen kunnen we hem dat niet kwalijk nemen. Momenteel is ook hij alweer ruim 10 jaar aanwezig in onze winkel.