Maatregelen Coronavirus

Beste fietsliefhebber,

Ook wij negeren de berichten omtrent het Coronavirus uiteraard niet en daarom houden wij u graag op de hoogte van eventuele ontwikkelingen via dit nieuwsbericht. Momenteel is het toegestaan om onze winkel operationeel te houden en daarom staan wij ook graag voor u klaar. Maar ook wij vragen u nadrukkelijk om de regels in acht te nemen en alleen bij ons langs te komen wanneer dit mogelijk is qua gezondheid!

Wellicht een overbodige opmerking, maar ook wij zullen er alles aan doen om ons aan de voorzorgsmaatregelen te houden. Net als in alle andere contacten welke u heeft willen wij u vragen uzelf hetzelfde te doen en op deze manier goed voor elkaar te zorgen.

Naast de algemeen bekende maatregelen willen wij u de volgende vanuit ons team meegeven:

  • Bij onze fietsmetingen kunnen wij niet de 1,5 meter waarborgen en voeren dit dan alleen uit met een mondkapje en wanneer u zich hier oké bij voelt. Liever niet? Dan is het ook mogelijk om op basis van onze jarenlange ervaring uw fiets, wanneer nodig, zo goed mogelijk afstellen.
  • Wij willen u vragen waar mogelijk met pin te betalen. Wij houden uiteraard de automaat schoon!
  • Wij zullen ervoor zorgen dat er niet teveel mensen tegelijk in onze winkel aanwezig zijn.
  • Tot nader bericht zijn wij genoodzaakt om tijdens koopavonden om 20.00 uur de deuren te sluiten.

Wanneer we bovenstaande maatregelen gezamenlijk nemen bent u nog steeds van harte welkom in onze winkel. Vergeet hierbij niet: uw en onze gezondheid zijn het belangrijkst!

Met vriendelijke groet,

Team Het2Wielerhuis