Fietsnavigatie bij Het2Wielerhuis

Vele fietsliefhebbers hebben de fietskaarten en/of wegbewijzering achter zich gelaten en kiezen de laatste tijd steeds vaker voor een navigatiesysteem voor op de fiets. Typ het woord fietsnavigatie in op bijvoorbeeld Google en u komt wel duizenden resultaten tegen. Verander de zoekopdracht naar: ‘De beste fietsnavigatie’ en de verschillende testen, meningen en adviezen vliegen u om te oren.

Breed scala

Een fietsnavigatie navigeert u tegenwoordig niet enkel van A naar B, maar heeft een breed scala aan extra functies. Door deze verschillende functies en adviezen is het soms lastig om de juiste aanbieder te kiezen. En met het bepalen van het gewenste merk bent u er nog niet, elke aanbieder werkt namelijk met vele verschillende modellen. Voor ons de reden om onszelf hier verder in te verdiepen, want het is onmogelijk om alle verschillende fietsnavigatiesystemen in onze winkel te hebben liggen. Gelukkig zijn wij tot een mooie collectie gekomen van twee merken, namelijk MIO, welke wij al een aantal jaren aanbieden en nieuw in ons assortiment de fietsnavigatiesystemen van Garmin.

Aanvulling

Met welke uitslag, mening of advies u het ook eens bent, een aanvulling is een fietsnavigatie in vele gevallen zeker. Zowel MIO als Garmin blinken uit in hun eigen krachten. Of u nu opzoek bent naar een uitblinker in specifiek navigeren, zoals heldere kaarten, of naar de beste keuze voor het analyseren van uw ritten, wij adviseren u graag bij ons in de winkel.