bmc-racefietsBMC fietsen

BMC fietsen (Bicycle Manufacturing Company) komen uit Zwitserland en hebben de kwaliteit waar het land om bekend staat. Zelf noemt BMC het ‘Swissness’, de Zwitserse precisie waarmee de fietsen worden geproduceerd maakt dat ze hoogstaande kwaliteit leveren.

Geschiedenis BMC

BMC is in 1994 gestart in Zwitserland. BMC werd bekend toen zij fietsen leverde aan het race team Phonak Cycling. Daar leerde BMC de eigenaar van Phonak Cycling kennen, Andy Rihs. Andy nam in 2000 BMC over, met de visie om ‘de Porsche onder de race fietsen’ te produceren. En dat met succes! Geen andere fietsproducent heeft zoveel tools in huis om onderzoek te doen naar de beste samenstelling van fietsen.

 

BMC fietsen

De waarden van BMC zijn samen te vatten in eenvoud, passie en meesterschap. Eenvoud omdat BMC snel schakelt en gemakkelijk beslissingen neemt en doorvoert. Passie omdat BMC met gepassioneerde mensen werkt aan de beste fietsen, waar meesterschap op zijn beurt voor staat. BMC produceert hoogwaardige racefietsen, mountainbikes en e-bikes, maar ook stads- en kinderfietsen. Kwaliteitsfietsen met een eigenzinnig design, die vindt u bij BMC.

Het UCI WorldTour BMC Racing Team wordt gesponsord door BMC en is tweede van de wereld geworden in 2014. UCI is vanaf 2011 een internationale wielercompetitie.

BMC fietsen hebben een krachtig design. Met hun eigen CNC machines en technische kennis maken ze de mooiste ontwerpen. Alles gebeurt onder één dak, van idee tot het uiteindelijke product.

BMC fietsen bij Het2Wielerhuis

Bent u enthousiast over de BMC fietsen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op voor vragen. Ook kunt u BMC fietsen bestellen via onze webshop.