ACTIE – Een helm is HOOFDzaak

‘Je bent iets vergeten!’ is een kreet die rijders zonder helm vaak horen. Gelukkig maar, want rijden zonder helm is simpelweg onverantwoord. De welbekende en traditionele helm behoedt de rijder tijdens valpartijen namelijk wel degelijk voor zwaar letsel. Helaas komen er maandelijks bij Het2Wielerhuis verschillende schadegevallen binnen. Bij het opmaken van het schaderapport dient ook de helm te worden gecontroleerd. Het resultaat hiervan is vaak schrikbarend, van compleet gebarsten helmen tot kleine scheurtjes. In beide gevallen is één ding zeker; gelukkig is dit alles het hoofd van de rijder bespaard gebleven.

Tijdig vervangen

Gelukkig ziet het team van Het2Wielerhuis vrijwel 100% van de fanatieke fietsers met een helm rijden. Hiermee is de eerste stap gezet, maar helaas is hier nog niet alles mee gezegd. Een helm veroudert namelijk sneller dan menig fietser denkt. De invloed van UV, transpiratiezout en de leeftijd van het materiaal heeft namelijk een groot effect op het beschermingsniveau van de helm. Zelfs zoveel dat het officiële advies is om een helm 5 jaar na productiedatum te vervangen.

Een helm kan daarom voelen als een flinke investering, maar het is wel de enige juiste beslissing! Het is goed om te weten dat vele merken werken met een crashreplacement. Is het binnen 2 jaar nodig om de helm van de rijder te vervangen door een valpartij, dan is het mogelijk de nieuwe helm voor de helft van de verkoopprijs aan te schaffen.

Actieperiode

Het2Wielerhuis biedt helmen aan van verschillende merken in vele prijscategorieën. Op deze manier kan iedereen zijn of haar passende helm vinden. Om de noodzaak van het dragen van een helm draagvlak te geven, biedt Het2Wielerhuis van 19 tot en met 30 april 2022 een actie aan op de helmencollectie. Alleen deze twee weken zijn 4 topmodellen voor topprijzen aan te schaffen (zo lang de voorraad strekt) en bieden wij op de overige 12 modellen zijn aan met 10% korting.

  • GIRO Cinder van 149,99 voor €99,99
  • BONTRAGER Specter van 150 voor €99,99
  • LAZER Sphere van 169,99 voor €114,99
  • LAZER Century van 179,99 voor €119,99

* Uiteraard is deze actie enkel geldig op helmen welke op voorraad zijn en is niet geldig op eventuele (later) te bestellen helmen.