Een enthousiast bericht!

De afgelopen weken hebben wij vele fanatieke fietser bij ons in de winkel gehad. Ieder met zijn of haar eigen doel. Met veel enthousiasme vertelde iedereen ons de verhalen van verschillende toertochten of andere uitdagingen. Denk hierbij aan de Amstel Gold Race, de Elfstedentocht, Limburgs Mooiste, Alpe D’HuZes en vele overige eigen tochten. Stuk voor stuk prachtige prestaties en wij zijn bij Het2Wielerhuis blij dat wij vele van deze sportievelingen op weg hebben mogen helpen.

Enthousiast bericht

Van de familie de Kool ontvingen wij deze week een enthousiast bericht over de Elfstedentocht. In de weken ervoor hebben wij met de familie meegedacht en het is erg leuk om te lezen dat dit goed heeft uitgepakt. Zij deelde met ons het volgende:

“Mede mogelijk gemaakt door Het2Wielerhuis

Binnen onze familie hadden we begin dit jaar het idee om met z’n zessen de Elfstedentocht te gaan fietsen. Een fietstocht van 235 km in het mooie Friesland. Een mooie uitdaging! Maar we zijn niet allemaal in het bezit van een racefiets. We kwamen twee racefietsen tekort. Door de medewerkers van Het2Wielerhuis werd meteen meegedacht. We kochten een mooie racefiets met wat ervaring en zo kon er geoefend worden bij toerbeurt. Voor de tocht zelf konden we een prachtig exemplaar gebruiken. We hebben met z’n allen genoten en natuurlijk, op inmiddels al het materiaal van Het2Wielerhuis, de rit probleemloos uitgereden en hiermee het fel begeerde Elfstedenkruisje in de wacht gesleept! Nogmaals bedankt voor jullie SERVICE!”

Trots

Uiteraard hebben wij vanuit Het2Wielerhuis graag meegedacht en vinden het een genoegen om een reactie als deze terug te lezen. Zeker in combinatie met alle verhalen welke wij in de winkel de afgelopen tijd weer te horen hebben gekregen. Trots op alle fietsers welke een prachtige prestatie hebben geleverd en op ons team voor de vele extra uurtjes welke in de werkplaats zijn doorgebracht om alles op tijd te kunnen realiseren!