Collectie 2020

Het jaar 2020 start nu al!

Het is nog maar oktober 2019, maar bij Het2Wielerhuis zijn we al druk bezig met de volledige collectie van 2020. De verschillende dealershows zijn weer achter de rug en vele nieuwe modellen zelfs al bij ons in de winkel. Ook dit jaar weten Trek, Cube, Bianchi en BMC ons te verrassen met een paar nieuwe en vooral fraaie kleurstellingen. Daarnaast vinden we in de collectie 2020 uiteraard ook een aantal nieuwe modellen terug.

Bianchi

Laten we starten bij Bianchi. Bianchi heeft dit jaar gekozen om naast de bij iedereen bekende Celeste kleur ook de zwart/grijze kleur te te voegen aan de collectie. Een reactie van bijvoorbeeld Roy en Janko over deze kleur is bijvoorbeeld: ‘Super, Strak, Gaaf!’. Iets wat we niet van onze Italiaanse vrienden hadden verwacht, maar waarmee zij wel een paar erg fraaie modellen creëren. Zoals krijgen bijvoorbeeld de Oltre XR3 en XR4 een erg gave uitstraling. Uiteraard is deze kleur ook in andere modellen van de collectie 2020 terug te vinden. Daarnaast heeft Bianchi voor 2020 de Infinito XE op de markt gezet. Hiermee is het broertje van de al bestaande Infinito CV geboren voor een erg nette prijs.

Trek

En dan het merk van onze wereldkampioen: TREK! Trek heeft dit jaar op het gebied van de mountainbikes alle registers opengetrokken door drie nieuwe modellen in de collectie 2020 op te nemen. Zowel de Top Fuel als de Fuel EX hebben een metamorfose ondergaan. Daarnaast maakt Trek met het nieuwe model Trek Supercaliber vele liefhebbers enthousiast. Een crosscountry model met een liggend veersysteem, dus de voordelen van full suspension bij een snelle crosscountry fiets. Op het gebied van race hebben zij de Domane volledig in een nieuwe jasje gestoken, met bijvoorbeeld een geïntegreerde toolbox in het frame. Benieuwd naar deze vernieuwde Domane? Kom bij ons langs om deze te bewonderen. Misschien wel samen met de prachtige Trek Madone’s welke ook bij ons te zien zijn.

BMC

Het Zwitserse BMC blijft ook in 2020 trouw aan zijn onderzoek, technologieën en uitstraling en heeft dus weer een mooie collectie neergezet. De Roadmachine heeft bijvoorbeeld een nieuwe uitstraling gekregen en hebben de Timemachine road en de Teammachine een paar mooie nieuwe kleuren gekregen. Wat betreft de mountainbikes is de Agonist zeker niet te missen, één van de meest verkochte Full suspension mountainbikes van vorig jaar doet voor dit komende jaar zeker niet onder.

Cube

Cube neemt een duidelijk standpunt in wat betreft de velgremmen, deze is nog maar te verkrijgen op 1 fiets in de volledige collectie. Niet iets wat wij niet hebben zien aankomen (ook de raceliefhebbers willen niet zonder de schijfrem), maar opvallend is het wel. Cube laat ook zien dat zij hierin geloven! Zo bieden zij bijvoorbeeld een carbon racefiets, met hydraulische schijfremmen en de Shimano 105 groep, voor maar 1.699 euro. Maar ook in het hogere segment laat Cube van zich horen met een nieuw model racefiets: De geheel vernieuwde Litening C:68 is met zijn aerodynamische vormgeving toch echt de moeite waard. Dat Cube de prijs/kwaliteit verhouding duidelijk wil laten zien is ook terug te zien op het mountainbike gebied. Zo is de AMS 100 in de 2020 collectie terug te vinden voor 2.999 euro wat voor een Full suspension mountainbike van carbon een zeer nette prijs is. Beginnen met een Full suspension mountainbike kan bij Cube al vanaf 1.699 euro. Dit maakt het dan ook steeds aantrekkelijker om op een volledig geveerde mountainbike te gaan rijden.

Wij adviseren u graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze nieuwe collectie? Er is genoeg om het samen een keer over te hebben. Kom gerust bij ons langs! Wij schenken een kopje verse koffie voor u in!