29 OKTOBER – Social Ride By Night

Na een fantastische zomerperiode waar wij met veel plezier voor jullie hebben mogen werken is het tijd voor ontspanning! Daarom nodigen wij jullie uit voor een gezellige avond! Ons team trekt zelf ook de wielerkleding aan en stapt op de racefiets*! Rijden jullie met ons mee?!

Wat is de bedoeling?
Op vrijdagavond 29 oktober om 19.30 stappen wij graag samen met jullie op de fiets voor onze Social Ride. Gewoon gezellig samen ongeveer 2 uur fietsen in deze mooie omgeving. En natuurlijk om elkaar ook eens op een andere manier te spreken dan alleen in onze winkel.

Onze Social Ride starten we bij onze eigen winkel Het2Wielerhuis, hier zullen we ook eindigen. Bij terugkomst staan uiteraard hapjes en drankjes klaar om de avond helemaal compleet te maken. Hoe deze avond precies zal lopen is uiteraard afhankelijk van de dan geldende maatregelen, maar denk bijvoorbeeld aan de regels welke in de horeca en bij activiteiten gelden.

Veiligheid!
Het rijden in het donker is niet voor iedereen bekend en daarom vinden wij het belangrijk dat de veiligheid voorop staat. Dit zullen we meenemen in het bepalen van de route, de verlichting welke verplicht is tijdens deze Social Ride en de grote/snelheid van de (sub)groepen waarin we gaan fietsen.

Verlichting stellen wij om deze reden dus ook verplicht. Deze nog niet eerder aangeschaft? Geen probleem! Verlichting kan bij ons geleend worden of voor een mooie aanbieding worden aangeschaft tijdens de avond zelf. Alle mogelijkheden nog even op een rij:

Lenen (voor- en achterlicht)
BBB STUDCOMBO borg van 15 euro

Aanschaffen (voor- en achterlicht)
BBB STUDCOMBO van 34,95 voor 22,95 (koplamp 130 lumen en achterlicht)
BBB NANOSTRIKE 600 van 77,95 voor 57,95 (koplamp 600 lumen en achterlicht)

Aanmelden!
Al enthousiast geworden? Leuk! Aanmelden kan tot en met 21 oktober via de volgende link: https://forms.gle/7SAMjAy3sJi9GBtr7
Na het sluiten van de inschrijvingen zullen de deelnemers binnen enkele dagen meer informatie ontvangen. Wij zullen er alles aan doen om deze Social Ride van start te laten gaan. Mocht dit i.v.m. het weer (en dus de veiligheid) niet mogelijk zijn zullen wij dit uiteraard aan jullie communiceren.

Het2Wielerhuis – Social Ride By Night
Vrijdag 29 oktober
Aanmelden vanaf 19.00 uur
Start gezamenlijk (vanaf) 19.30 uur
Afsluiting met hapje en drankje 21.30 uur

* Mountainbiker? Je bent uiteraard meer dan welkom, gezellig zelfs! Zelf pakken wij de racefiets en de route zal over verharde wegen zijn, maar tijdens een Social Ride als deze is iedereen welkom!
En als het ons lukt: In november organiseren wij een leuke Mountainbike editie?!