12 – 16 maart: Wintercollectie met korting! -25%

Om weer genoeg ruimte te creëren voor onze voorjaars- en zomercollectie is het tijd voor een aantal interessante aanbiedingen! In de week  van 11 – 16 maart 2019 bieden wij op alle lange mouwen en lange broeken een korting aan van 25%. Daarnaast bieden we op onze Craft onderkleding een korting aan van 15%. Opzoek naar extra wielerkleding? Op onze kledingafdeling slaagt u zeker!

Tips

Liever alvast voorbereiden op de verschillende mogelijkheden? Wij geven graag een aantal tips! Vergeet niet dat er naast onderstaande artikelen nog veel meer kwaliteitskleding in onze winkel te vinden is.

Castelli – Perfetto

Een van Castelli’s meest populaire kledingstukken en de favoriete van Roy! De Perfetto is volledig winddicht door de GORE Windstopper, maar wordt daarnaast nog steeds ervaren als een ademende jas! Hierdoor kan deze een lange periode gedragen worden, denk aan 4 – 14 graden. Voeg daar lichtgewicht en waterdicht bij en het perfecte jack is geboren. Niet voor niets dat Castelli heeft gekozen voor de naam PERFETTO!

Tijdens onze week met kledingaanbiedingen: 25% korting (van €190,- voor €142,50)

 

Castelli – Nano Flex Arm & Leg Warmer

Niets is veranderlijker dan het weer in Nederland! Daarom zijn arm- en beenstukken de oplossing in ons mooie fietsland. Castelli speelt hiermee ook nog eens in op de wisselende regenvoorspellingen met de Nanoflex variant hiervan. De ideale uitkomst wanneer u op zoekt bent naar droge armen en benen.

Tijdens onze week met kledingaanbiedingen: 25% korting (Armstukken van €37,- voor €27,75 en beenstukken van €63 voor €47,25)

Pearl Izumi – P.R.O. Pursuit Wind Jersey

Vooruit, wij bieden jullie alvast een shirt aan met korte mouwen. Alleen dan wel een ideaal shirt voor het voorjaar. De Pro Pursuit Wind Jersey is namelijk speciaal ontwikkeld voor die fietstochten wanneer het weer opeens omslaat. Ademend genoeg voor het betere voorjaarsweer, maar bestendig tegen wind en regen.

Tijdens onze week met kledingaanbiedingen: 25% korting (van €99,99 voor €74,99)

 

Shimano – Performance Winter Bib Long Tights

Niet iedereen rijdt direct in een korte broek en daarom is het helemaal geen gek idee om met het huidige weer nog een goede lange broek aan te schaffen. Shimano bied met de Performance Winter broek een goede broek met een fijne pasvorm. De moeite waard om eens aan te passen!

Tijdens onze week met kledingaanbiedingen: 25% korting (van €119,- voor €89,25)

 

Rogelli – Treviso 2.0

Rogelli laat met de Treviso 2.0 een compleet wielershirt zien met lange mouwen! Met een nette pasvorm, fraaie details en een gewatteerde binnenkant is dit shirt ideaal voor de frissere voorjaars- of najaarsdagen.

Tijdens onze week met kledingaanbiedingen: 25% korting (van €59,95 voor €44,95)

 

Craft – Onderkleding

Een van de belangrijkste onderdelen van een fietsoutfit: Onderkleding! Craft zorgt met de eerste en juiste laag voor de juiste vochtregulatie en houd u hierdoor warm tijdens de volledige rit.

Tijdens onze week met kledingaanbiedingen: 15% korting op onze Craft onderkleding