TIPS voor onder de kerstboom!

Op fietsen na is er bijna niets leukers dan het geven van cadeautjes. Of dit nu aan een ander is of stiekem aan jezelf, het geeft altijd een blij gevoel!

Normaal gesproken mogen wij voor vele van jullie de kerstcadeaus inpakken en zien we elkaar gezellig in onze winkel. Helaas zal dat dit jaar iets anders zijn! Eerlijk is eerlijk; Wij zouden het onwijs leuk vinden om alsnog deze (kerst)cadeaus te mogen verzorgen. Omdat wij persoonlijk advies belangrijk blijven vinden kiezen wij er niet voor om alle producten op onze website te lanceren, maar via deze pagina hopen wij iedereen wel te inspireren. Belangrijk om niet te vergeten; Dit alles betreft een heel klein gedeelte van onze collecties. Er is nog veel meer keuze waar wij jullie graag meer over vertellen wanneer dit gewenst is!

Advies nodig of iets bestellen? Dit kan telefonisch (0342413774), per mail (info@het2wielerhuis.nl) of whatsapp (0625388856)! Wij kunnen bijvoorbeeld ook foto’s sturen of videobellen om zo een virtueel rondje door onze winkel te lopen. Uiteraard komen wij in Barneveld en omgeving zelf bezorgen, bij een eventuele reparatie kunnen wij een en ander ook direct meegeven!

CADEAUPAS

Wanneer kiezen moeilijk is hebben wij uiteraard de ideale oplossing: Onze Het2Wielerhuis cadeaupas! Mogelijk vanaf elk bedrag en uiteraard door ons ingepakt!

ACTIESETS

Om iedereen te kunnen voorzien van inspiratie hebben wij een aantal actiesets gemaakt. Variërend van 24,95 tot 94,95! Zoals al eerder beschreven is er natuurlijk nog veel meer mogelijk! Neem gerust contact met ons op via 0342 413774. Klik op de foto’s voor meer informatie! (doorklikken of swipen is mogelijk:))

 

OVERIGE INSPIRATIE

Het is niet mogelijk om al onze mooie collecties van accessoires, voeding, onderhoud, kleding, helmen en schoenen te laten zien. Maar om een kleine indicatie te geven; Hierbij geven wij jullie graag nog meer inspiratie voor het aanschaffen van kerstcadeaus van 10 tot 100 euro! Klik op de foto’s voor meer informatie! (doorklikken of swipen is mogelijk:))