Kom jij bij ons werken?

Leerling Fietstechnicus specialisme Race & MTB (BBL / MBO niveau 3-4) – 32 uur

Ben jij gek op racefietsen en/of mountainbikes en niet bang om je handen vies te maken? Speur je misschien wel regelmatig de winkels, websites of social media af voor de nieuwste ontwikkelingen? Dan hebben wij een goed idee om jouw passie te combineren met een afwisselende baan. In de functie Leerling Fietstechnicus bied jij een ondersteunende rol aan het huidige team binnen Het2Wielerhuis.

Deze vacature staat open voor 32 uur per week, de precieze indeling hiervan bespreken wij later met je. Wel hopen wij dat je gedurende het jaar flexibel om kan gaan met jouw werkdagen om optimaal te presteren in zowel onze winkel als tijdens jouw schoolwerk.

Dit zijn jouw werkzaamheden

Tegenwoordig kan je veel vinden via het internet en daarom kan jij het verschil maken in onze winkel! In een gezellige en ontspannen omgeving zorg jij ervoor dat onze klanten zich welkom voelen. Daarnaast is het natuurlijk jouw doel om hen op de juiste manier te helpen. Verder zullen je werkzaamheden verschillend zijn per periode en o.a. bestaan uit:

– Aannemen en afleveren van reparaties en deze bespreken met de klant
– Werkzaamheden in onze werkplaats (hierin leiden wij jou, samen met jouw school, uiteraard op)
– Ondersteunen van de winkelmedewerkers tijdens drukke periodes
– Voorraad verwerken in onze showroom
– Werkzaamheden welke verplicht zijn uit te voeren tijdens jouw opleiding

Ons aanbod

Een afwisselende functie in een gezellig en jong team, waarbij wij jou de ruimte willen geven om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Ideaal dus als je net van school komt en je een toffe start wilt maken voor de toekomst. Belangrijk is dat je tijdens jouw werkdagen met veel plezier naar onze winkel komt. Daarnaast belonen wij jouw inzet en enthousiasme door middel van:

– Een marktconform salaris en vakantiedagen
– Pensioenregeling
– Optimale begeleiding tijdens jouw opleiding
– De mogelijkheid tot het kosteloos volgen van trainingen bij onze leveranciers
– Leuke personeelsaanbiedingen om jouw passie voor fietsen mee uit te breiden

Jouw profiel

Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau en passie voor racefietsen en/of mountainbikes is een pré. Daarnaast ben je:

– Iemand die graag de opleiding Eerste Fietstechnicus* gaat volgen of deze al volgt.
– Sociaal, enthousiast en wens je altijd het beste voor jouw klant.
– Communicatief sterk, zelfstandig en weet je van aanpakken.
– Snel met computerwerkzaamheden en beheers je de Nederlandse taal in spraak en geschrift.
– Leergierig om jezelf (verder) te ontwikkelen op het gebied van de techniek en later ook de stap wil maken in de commerciële werkzaamheden.
– Flexibel in werktijden, wanneer noodzakelijk spring je graag een keer in voor een collega. Zoals bijvoorbeeld een koopavond op vrijdag.

 

Interesse?

Sta jij na het lezen van deze vacature te springen om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan zo snel mogelijk jouw motivatiebrief en CV per email naar info@het2wielerhuis.nl.

Spreekt jouw sollicitatie ons aan? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek bij ons in de winkel. Eerst nog een paar vragen? Neem dan contact op met Cynthia Barten via telefoonnummer 0342 413 774.

 

* Heb jij een passie voor fietsen, wil je jouw handen vies maken, een echt technisch vak leren, maar volgt je de opleiding Retail, niveau 3 of 4 of Marketing en Communicatie niveau 3 of 4? Ook dan komen we graag met jou in contact!