Jan Janssen fietsen

Wie weet er beter wat belangrijk is aan een fiets dan de eerste Nederlander die ooit de Tour de France won? Het uiterlijk, de kwaliteit, de mogelijkheden, alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn om het beste resultaat te halen uit het fietsen.

Direct naar de shop voor Jan Janssen

Jan Janssen

Jan JanssenJan Janssen is een voormalig beroepswielrenner. In totaal won hij zeven Touretappes en hij won maar liefst drie keer de groene trui. Hij heeft een enorme winnaarsmentaliteit en dat heeft hem ver gebracht. Na zijn actieve wielercarrière begint Jan Janssen zijn eigen wielermerk.

Dat Jan Janssen altijd voor het beste gaat, is niet alleen terug te zien in zijn topprestaties als beroepswielrenner. Ook in zijn fietsen is het duidelijk merkbaar.

Fietsen voor kritische fietsers

Toen Jan Janssen wilde beginnen met zijn eigen wielermerk, zag hij al snel dat er meer kritische consumenten zijn die alleen met het beste genoegen nemen. Daarom besloot hij de uitdaging aan te gaan om voor die consumenten een fiets te ontwikkelen die naadloos aansluit bij de identiteit en gebruiksbehoefte van de fietser. Nu, 44 jaar later, zijn zijn fietsen niet meer weg te denken uit het aanbod van kwalitatief hoogstaande fietsen.

Jan Janssen Personal Options

Om fietsen te produceren die 100% passend zijn bij de identiteit en gebruikersbehoefte van de fietser, is het concept Jan Janssen Personal Options ontwikkeld. Dit is een zeer goed doordacht concept, waarbij de fietser zelf bepaalt hoe zijn fiets eruit ziet.

Jan Janssen racefietsenJan Janssen maakt hierdoor perfectie op maat mogelijk. Iedere fietser heeft andere behoeftes en specifieke wensen en daar luistert Jan Janssen graag naar. Hij gaat geen uitdaging uit de weg en levert dan ook met trots de op maat gemaakte fietsen.

Het 2Wielerhuis dealer van Jan Janssen

Het 2Wielerhuis is dealer van Jan Janssen. Wij staan u dan ook graag te woord als u vragen heeft over deze fietsen. Kom langs in onze winkel, neem contact met ons op of bestel een Jan Janssen fiets in onze webshop.