Dit jaar GEEN oudejaarsshow

Het jaar is alweer bijna voorbij en normaal gesproken nodigen wij zoveel mogelijk bekenden uit voor onze Oudejaarsshow. Een aantal dagen volop gezelligheid in onze winkel met een hapje, drankje en oliebollen. Dit jaar zal dit helaas anders zijn! In verband met de maatregelen zien wij geen mogelijkheden tot het organiseren van een veilig en leuk evenement. Uiteraard zijn er verschillende alternatieven om zoveel mogelijk van u te ontvangen. Echter vinden wij dit in een tijd waar mensen te maken hebben met het virus, ondernemers hun zaken moeten sluiten en sommige elkaar maanden niet mogen zien niet gepast om in onze winkel op welke manier dan ook extra gasten te ontvangen.

Toch hebben wij ons best gedaan om een aantal alternatieven te organiseren! In de week van Kerst en in de week van Oud&Nieuw zullen wij via onze website en social media kanalen hier meer over vertellen. En wellicht ontvangt u rond 18 december van ons ook nog iets te lezen in de brievenbus! Heeft u niets van ons ontvangen en beschikken wij wel over uw gegevens? Laat het ons gerust weten! Dan is er wellicht iets mis gegaan!

Via deze weg willen wij in ieder geval iedereen hele fijne feestdagen toewensen en laten we er met iedereen een geweldig en gezond 2021 van maken!