7 oktober – Social Ride by Night

KLIK HIER om direct aan te melden!

 

Na een fantastische zomerperiode waar wij met veel plezier voor jullie hebben mogen werken is het tijd voor ontspanning! Daarom nodigen wij jullie uit voor een gezellige avond! Ons team trekt zelf ook de wielerkleding aan en stapt op de racefiets*! Rijden jullie met ons mee?!

Wat is de bedoeling?
Op vrijdagavond 7 oktober om 19.30 stappen wij graag samen met jullie op de fiets voor onze Social Ride. Gewoon gezellig samen ongeveer 2 uur fietsen in deze mooie omgeving. En natuurlijk om elkaar ook eens op een andere manier te spreken dan alleen in onze winkel.

Onze Social Ride starten we bij onze eigen winkel Het2Wielerhuis, hier zullen we ook eindigen. Bij terugkomst staan uiteraard hapjes en drankjes klaar om de avond helemaal compleet te maken.

Veiligheid!
Het rijden in schemer of het donker is niet voor iedereen bekend en daarom vinden wij het belangrijk dat de veiligheid voorop staat. Dit zullen we meenemen in het bepalen van de route, de verlichting welke verplicht is tijdens deze Social Ride en de omvang/snelheid van de (sub)groepen waarin we gaan fietsen.

Verlichting stellen wij om deze reden dus ook verplicht. Deze nog niet eerder aangeschaft? Geen probleem! Verlichting kan bij ons geleend worden of voor een mooie aanbieding worden aangeschaft tijdens de avond zelf. Alle mogelijkheden nog even op een rij:

Lenen (voor- en achterlicht)
BBB STUDCOMBO borg van 15 euro

Aanschaffen (voor- en achterlicht)
BBB STUDCOMBO van 34,95 voor 22,95 (koplamp 130 lumen en achterlicht)
BBB NANOSTRIKE 600 van 77,95 voor 57,95 (koplamp 600 lumen en achterlicht)

Aanmelden!
Al enthousiast geworden? Leuk! Aanmelden kan tot en met 1 oktober via DEZE link.
Wij zullen er alles aan doen om deze Social Ride van start te laten gaan. Mocht dit i.v.m. het weer (en dus de veiligheid) niet mogelijk zijn zullen wij dit uiteraard aan jullie communiceren.

Het2Wielerhuis – Social Ride By Night
Vrijdag 7 oktober
Aanmelden vanaf 19.00 uur
Start gezamenlijk (vanaf) 19.30 uur
Afsluiting met hapje en drankje 21.30 uur

* Mountainbiker of gravelrijder? Je bent uiteraard meer dan welkom, gezellig zelfs! Zelf pakken wij de racefiets en de route zal over verharde wegen zijn, maar tijdens een Social Ride als deze is iedereen welkom!