25 OKTOBER – Social Ride By Night

Na een fantastische zomerperiode waar wij met veel plezier voor jullie hebben mogen werken is het tijd voor ontspanning! Daarom nodigen wij jullie uit voor een gezellige avond! Janko, Roy & Johan trekken de wielerkleding aan en stappen op de racefiets (mountainbiker? Zie * onder aan deze pagina)! Rijden jullie met ons mee?!

Wat is de bedoeling?

Op vrijdagavond 25 oktober om 19.30 stappen wij graag samen met jullie op de fiets voor onze Social Ride. Gewoon gezellig samen maximaal 2 uur fietsen in deze mooie omgeving. En natuurlijk om elkaar ook eens op een andere manier te spreken dan alleen in onze winkel.

Onze Social Ride starten we bij onze eigen winkel Het2Wielerhuis, hier zullen we ook eindigen. Bij terugkomst staan uiteraard hapjes en drankjes klaar om de avond helemaal compleet te maken.

Veiligheid!

Het rijden in het donker is niet voor iedereen bekend en daarom vinden wij het belangrijk dat de veiligheid voorop staat. Dit zullen we meenemen in het bepalen van de route, de verlichting welke verplicht is tijdens deze Social Ride en de grote/snelheid van de (sub)groepen waarin we gaan fietsen.

Verlichting stellen wij daarom ook verplicht. Deze nog niet eerder aangeschaft? Geen probleem! Verlichting kan bij ons geleend worden of voor een mooie aanbieding worden aangeschaft tijdens de avond zelf. Alle mogelijkheden nog even op een rij:

Lenen (voor- en achterlicht)
BBB STUDCOMBO borg van 15 euro, maar later ook aan te schaffen van 34,95 voor 22,95

Aanschaffen (voor- en achterlicht)
BBB STUDCOMBO van 34,95 voor 22,95 (koplamp 140 lumen)
BBB STRIKE 500 in combinatie met SPY achterlicht van 74,95 voor 49,95 (koplamp 500 lumen)

HERE WE GO!

De slogan van de Pearl Izumi collectie! Gezellig samen fietsen voor iedereen. Daarom combineren wij onze Social Ride ook graag met dit ideaalbeeld van Pearl Izumi. Om iedereen de mogelijkheid te geven Pearl Izumi te leren kennen of misschien de collectie thuis uit te breiden biedt Het2Wielerhuis de deelnemers van de Social Ride een mooie aanbieding: Op vrijdagavond 25 oktober is onze winkelcollectie van Pearl Izumi aan te schaffen met 20% korting.

Aanmelden!

Al enthousiast geworden? Leuk! Aanmelden kan tot en met 18 oktober via deze link.
Wij zullen er alles aan doen om deze Social Ride van start te laten gaan. Mocht dit i.v.m. het weer (en dus de veiligheid) niet mogelijk zijn zullen wij dit uiteraard aan jullie communiceren.

Het2Wielerhuis – Social Ride By Night
Vrijdag 25 oktober
Aanmelden vanaf 19.00 uur
Start gezamenlijk (vanaf) 19.30 uur
Afsluiting met hapje en drankje 21.30 uur

  • * Mountainbiker? Je bent uiteraard meer dan welkom, gezellig zelfs! Zelf pakken wij de racefiets en de route zal over verharde wegen zijn, maar tijdens een Social Ride als deze is iedereen welkom!
    En wie weet: Later dit jaar een extra Mountainbike editie?!